Harcra kész Batman és Fémszakáll (70836) – Bemutató

Hirdetés

A mai posztban, egy újabb LEGO-kaland szettet mutatok be, ami nem más mint a Harcra kész Batman és Fémszakáll.

A szett 168 elemet tartalmaz, melyből 2 figurát (Batmant és Maddoxot), egy emelvényt és természetesen Fémszakállt rakhatjuk össze. Lássuk is a figurákat!

Figurák

A szett csupán 2 figurát, valamint 1 fejet tartalmaz, de ennek ellenére a figurák, illetve A FIGURA miatt mindenképpen megéri megvenni!

A készletben szereplő Batman az egyik legmenőbb figura, amihez valaha is szerencsém volt. Annyira jól sikerült ez a MadMax dizájn, hogy őszintén szólva az összes LEGO-kaland Film 2 szettet megvenném, hogy felépíthessem saját városomat.

A fenti kis videóban jól körbejárhatjátok a figurát, de azért pár képet is mutatok róla.

A vállpántokon található kerékdarabok valóban gumiból vannak, ezek egyébként a pánt/vért szerves részei, így nem nekünk kell ráapplikálni őket. A szakadt palást, a páncélon látható bőr övek, az ujjatlan felső, az acélbetétes csizma csak tovább fokozzák az egyediségét!

Ahogy megszokhattuk Batman dupla arccal érkezik, így kedvünkre variálhatjuk, hogy melyiket használjuk :P.

A szett második figurája Maddox, aki Apocalypseburg egyik lakosa. Az arc, a ruha egyszerűen fantasztikusak. Ahogy ezeket a sorokat írom, azon gondolkozom, hogy mennyibe is kerülne, ha minden szettet megvennék ebben a témában…

A szettben van egy csillag is, ami sárga és mosolyog. Nagyon mosolyog…

Fémszakáll egy fejet kapott és egy megépíthető testet mindenféle fegyverrel, kincsesládával és árbóckosárral.

Az építmény nem teljesen stabil, sőt, igazából nagyon könnyen összecsuklik. Ez egy negatívum, de van benne egy Batman, így ez is megbocsátható :).

Az árbóckosár elhajtható, így ki tudjuk nyitni a kincsesládát is, amiben egy csont és egy kolbász van. A filmet láttam, de mégsem tudom megmondani, hogy miért pont ezek kerültek be a ládába. Gondolom, hogy nem véletlen volt, ha tudod, kérlek küldd el nekem e-mailben :P.

A trón

Batman trónja alapvetően semmi extrát nem tartalmaz, leszámítva a tekintélyes méretű szárnyakat és persze a táblát, ami egy óriási poén, főleg, ha a filmet is láttad :). SPOILER VESZÉLY! A táblán Batman filmbeli beszólása látható (“Szívesen”), amit azután mond, hogy állítása szerint megint megmentette a város lakóit.

Tartalék elemek

Ez a készlet is bővelkedik tartalék elemekben, amiket az alábbi képen láthattok.

Ár

A készlet ára 5.088 és 7.499 Ft között mozog az Árukereső adatai alapján. Ez az a készlet, amit középáron is abszolút megéri beszerezni!

Összegzés

Most, hogy megvan a készlet, nem is tudom elképzelni a vitrint nélküle!

Figurák: 2 + 1 építhető
Elemszám: 168 db
Játszhatóság: 5/5
Dizájn: 5/5
Ár: 4/5

Hirdetés

KockaÍró

Read Previous

Vásárlás mellé ajándék BrickHeadz Nyuszi

Read Next

Disney Minifigurák 2. sorozat