LEGO Brickheadz – Szülinapi bohóc (40348) – Bemutató

Hirdetés

Nem is olyan régen volt a születésnapom és eme jeles nap alkalmából kaptam a posztban szereplő LEGO Születésnapi bohócot ;), amit most szeretnék Nektek is bemutatni.

A tartalom

A megszokott LEGO elemeken kívül – amiből most 150 darabot tartalmaz a doboz – most sem maradhatott el a matricaív, ami most teljesen érhető okokból került a szettbe. A matricaív 10 féle nyelvű születésnapi jókívánságot tartalmaz, melyből mi választhatjuk ki azt az egyet, amit fel szeretnénk ragasztani a megadott elemre.

Az én matricáim kicsit gyűrötten kerültek elő a csomagolás alól, de még így is teljesen használhatók.

A LEGO-nak sikerült egy igazán színes készletet összeraknia, hisz 19 féle színt pakoltak bele ebbe a kicsi szettbe!

A Bohóc

A születésnapi bohóc szerintem aranyos és a sok színes elemtől nagyon szerethető is. Sokat gondolkoztam azon, hogy kellene-e egy mosolygó száj rá, de végül arra jutottam, hogy lehet hogy nem véletlen, hogy anélkül érkezett :).

Összességében egy BrickHeadz figurát kapunk annak minden előnyével és hátrányával, így aki nem szereti ezeket a figurákat, szerintem ezt sem fogja.

Ára

A Születésnapi bohóc (40348) ára az Árukereső adatai alapján 3.490 és 6.990 Ft között mozog. Ha 3.490 Ft-ért be tudjuk szerezni, akkor elmondható, hogy a megszokott áron jutottunk hozzá.

Összegzés

Nekem nagyon bejön és csak ajánlani tudom, mint születésnapi ajándék. Kedves, színes és ha esetleg már meguntuk a rengeteg szín és elem más építményekben nagyon jól fog jönni ;).

Figurák: 0
Elemszám: 150 db
Játszhatóság: 3/5
Dizájn: 5/5
Ár: 4/5

Hirdetés

KockaÍró

Read Previous

3 fantasztikus LEGO Ideas szett, amikre nem késő szavazni

Read Next

Chip & Dale – LEGO Disney minifigurák