LEGO Ninjago magazin 6. szám figura bemutató

Hirdetés

A LEGO Ninjago magazin 6. számának figuráját mutatom most meg Nektek. Ezen szám mellé Samurai X-et kapjuk ajándékba egy lándzsával és egy építhető kiberpajzssal.

Samurai X rövid történet

Samurai X tulajdonképpen nem mást mint P.I.X.A.L. (Primary Interactive X-ternal Assistant Life-form) új formája és csakúgy, mint Zane ő is egy nindroid (egyszerűség kedvéért egy robot:)). Dr. Cyrus Borg készítette, hogy asszisztenseként alkalmazza a robotlányt, aki egyébként a 16. a sorban, az első 15. sajnos nem sikerült valami jól.

A Nindroid háború alatt rövid ideig Overlord (vagy más néven Arany Mester) befolyása alatt állt, majd fontos szövetségese lett a Ninjáknak.
Mikor Zane feláldozta magát, hogy elpusztítsa az Arany Mestert, P.I.X.A.L. rájött, hogy Zane még életben lehet, ezért utánament, hogy megmentse. Chen hívei szétszedték, de tudata megmaradt Zane-ben, ahonnan Nya régi Samurai X páncéljába töltötték be.

A figura

Most már, hogy tudjuk, hogy milyen figura jár az újság mellé, nézzük is meg képekben :).

A figura két arccal érkezik, egy kedves P.I.X.A.L.-ossal és egy harcossal.

Az én figurámon kicsit elcsúszott a festés (harci változatnál), de még így is a vállalható kategórián belül van.

A figura festése egyébként szuper, ám korántsem annyira exkluzív, mint amennyire az újság hirdeti. Ugyanez a figura két 2018-as szettben is megtalálható (70642, 70651), kisebb módosítással pedig további 3 könyvben, foglalkoztató füzetben.

2017-ben egy kékebb, ezüstösebb változattal indult P.I.X.A.L. és Samurai X közös története. Az az előtti Samurai X-es figurák még Nyát ábrázolják páncélban.

Az újság

A mostani szám mellé extraként memória kártyákat kapunk, melyeket a hátlapból vághatunk ki.

Hirdetés

KockaÍró

Read Previous

Auchan -21%-os akció beltéri játékokra

Read Next

Vásárlás mellé ajándék BrickHeadz Nyuszi